Petra Laurensen

“Mijn geregistreerd partnerschap met Rene is een groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning. Ik heb mijzelf in de workshops terug gevonden voor “wie ik werkelijk ben”, en op die manier mijzelf een nieuwe kans gegeven om te mogen genieten van geluk. Dat is het grootste cadeau dat ik mijzelf ooit heb geven.

Ik heb altijd gedacht dat ik lastig was, en van daaruit trok ik mannen/mensen aan die dat ook bevestigde. Ik heb in de workshops mogen ontdekken dat het tegendeel waar is, en vanuit die nieuwe overtuiging mag ik nu ervaren dat je van het leven krijgt wat je jezelf waard vindt. Ik ben nu omringt met mensen die mij waarderen voor wie ik werkelijk ben.

Tijdens de eerste drie modules wou ik alleen maar met mijzelf bezig zij om mijn verleden leren los te laten, en die vrouw naar boven te laten komen wie ik werkelijk ben. In de vierde module heb ik me kunnen voorbereiden op de komst van mijn gelijkwaardige partner (relatiegeluk), ik voelde dat ik er klaar voor was, drie weken later ontmoette ik Rene.

Petra Laurensen, Kaatsheuvel